SKYlounge Pi (by Fletcher)

Luxueus genieten van een 3-gangendiner op grote hoogte

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVEERCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
SKYlounge Pi (by Fletcher)
Schepenbergweg 50
1105AT Amsterdam
Nederland

Een futuristische toren met een prachtig uitzicht op het opkomende stadsdeel Amsterdam Zuidoost: in SKYloungePi zal uw diner altijd een bijzondere ervaring zijn. In het restaurant kunt u luxueus dineren op grote hoogte. De internationaal geïnspireerde gerechten worden in de open keuken bereid, waarbij voornamelijk de nadruk wordt gelegd op gezonde gerechten. Bovendien is SKYlounge Pi uitstekend te bereiken via de snelwegen A2 en A9.

Reviews
"SKYlounge Pi (by Fletcher)" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Schepenbergweg 50, Amsterdam
3.55 out of 5 stars - 9 votes Goed
7
Eten
6.1
Service
8.1
Sfeer
7.1
Gastvrijheid
 • 5

  De mutsenclub

  We werden ontvangen door een dame die geen woord nl sprak.Werden naar een tafel gewezen ,hebben zeker 10 min gewacht om drinken te kunnen bestellen. Vervolgens moesten we eerst aan andere tafels gaan zitten. Daar weer lang moeten wachten . We kregen twee verschillende menu kaarten, bleken er nog oude tussen te zietten. Het eten was ook niet al te best, de vega burger was net karton, toen we t melden werd er niets mee gedaan. We hebben onderling een leuke avond gehad, maar we vinden het zeker geeeeen aanrader !!!
  5
  Eten
  4
  Service
  7
  Sfeer
  4
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  3 september 2020
 • 8

  Anita de Jong-Versluys

  Mooie gerechten , voldoende keus. Ook met de Primera aktie .Heerlijk gegeten, wel aangepaste porties, maar voor ons voldoende. Vriendelijke bediening en een mooi uitzicht op de 17de verdieping. O.a Speciaal voor Primera aktie gasten. ???? Op de 18 de verdieping was niet de bedoeling.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  31 augustus 2020
 • 7.75

  Ton Langelaar

  Prachtig uitzicht over Amsterdam en omstreken
  7
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  31 augustus 2020
 • 6.25

  Monic Zunnebeld

  Wij hadden geboekt met de primerarestaurantactie. Eten was lekker maar bij het afrekenen betaalden we veel meer dan op de site was aangegeven voor een drie gangenmenu. Volgens de Primerarestaurantactie hadden wij een reservering gemaakt bij Skyrestaurant Pi (by Fletcher) voor een 3 gangen menu voor €14,75 normaal €29,50). Bij aankomst kregen we een keuzemenu te zien waarbij we konden kiezen uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en een dessert of koffie met friandises. Wij hadden ieder onze keuzes gemaakt. Aan het eind vroeg ik om de rekening en tot mijn verbazing betaalden we veel meer voor het menu respectievelijk €21,75 normaal €43,50 en € 20,75 normaal €41,50. Er is ons niet medegedeeld dat we meer zouden moeten betalen dan €14,75 voor het menu. En bij het keuzemenu van de twee gerechten stonden ook geen ( meer) prijzen vermeld. Kortom we hebben €13 meer betaald.
  8
  Eten
  1
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  26 augustus 2020
 • 5.5

  SJ

  Je krijgt een apart menu wat nergens over gaat. Een keuze heb je bijna niet. Vervolgens bij het dessert staat koffie naar keuze, en dan kies je een latte macchiato en krijg je een normale koffie, omdat je alleen mag kiezen tussen Thee en koffie. Wat dus niet zo staat vermeld in het menu. Bediening luistert ook half, je vraagt om een ice tea. De serveerster vraagt nog of je sprankel of green wilt. Je kiest voor ice tea sprankel en krijgt een ice tea green van de zelfde serveerster die het aan je heeft gevraagd. Ik zou dit restaurant niet aanraden.
  6
  Eten
  4
  Service
  8
  Sfeer
  4
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  21 augustus 2020
 • 9.75

  Bente Tielkemeijer

  Prachtige plek en heerlijke gerechten!
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  10 augustus 2020
 • 7

  Sigrid vd Marel

  Ondanks dat ik via Primera/Heerlijk had opgegeven hier te eten, was het niet bekend. De gastheer kende het fenoneem niet en ook mijn doorgegeven wensen qua diner was niet bekend en werd niets mee gedaan. Je hebt wel een mooi uitzicht. Het eten was redelijk goed, niet subliem. Wel lekker rustig.
  7
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  15 juli 2020
 • 8.25

  paul deursen

  Mooie gerechten, smakelijk en verrassend. Persoonlijk zou ik graag meer groenten zien.
  8
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  31 oktober 2017
 • 6.25

  JF van Veen

  Niet voor herhaling vatbaar. De bediening had geen idee wat het menu inhield. Na 50 minuten kwam de soep (een van de twee van de menukaart) en hierna bleek ook het hoofdgerecht niet bekend te zijn. Een half uur later werd, tot onze verbijstering, verteld dat dit een belegd broodje was. Weer 20 minuten later werd dit geserveerd en bestond uit een helft met filet americain en de andere helft met een spiegelei, gegarneerd met een blaadje sla. Gezien de lange wachttijden. gelijk maar om het dessert gevraagd. Omdat wij ons ongenoegen kenbaar hadden gemaakt, werden de consumpties niet in rekening gebracht en kregen we korting op de menuprijs.
  5
  Eten
  5
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  30 oktober 2017