Fletcher Hotel-Restaurant Carlton

3-gangendiner in een bruisende omgeving

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVEERCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Fletcher Hotel-Restaurant Carlton
Tiendweg 20
2671SB Naaldwijk
Nederland

Culinair genieten in de bruisende omgeving van het Westland: het kan bij Fletcher Hotel-Restaurant Carlton. Geniet van een verrassend ontbijtbuffet, een uitgebreide lunch of een heerlijk à la carte diner, bereid met lokale seizoensgebonden producten. Chef-kok Mirella Lint laat u met veel passie proeven van de culinaire gerechten. Daarnaast adviseert de gastvrije bediening u graag over een bijpassende wijn. Na een actieve dag in steden als Den Haag, Delft en Rotterdam kunt u in de knusse bar nog even helemaal ontspannen onder het genot van een drankje.

 

Reviews
"Fletcher Hotel-Restaurant Carlton" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Tiendweg 20, Naaldwijk
3.6 out of 5 stars - 6 votes Goed
7.5
Eten
7.3
Service
6.8
Sfeer
7.2
Gastvrijheid
 • 8.5

  Harry de Jong

  We hadden een menu via de Primera rest voucher,een vriendelijke tafel bediening (dame) die de tijd nam en ook een serveer fout netjes oploste (verkeerde soep gebracht) excuus maakte v d fout van de keuken. Goede Rose uit t zuiden van frankrijk (super licht van kleur en met een goede afdronk daarin echt een aanrader!!
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  30 augustus 2020
 • 8

  Michel

  Altijd goed eten. Fijne bediening. Wij komen hier vaker
  8
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  15 augustus 2020
 • 7.5

  Arnold Kester

  Het eten was prima, maar de keuze via Primera was erg beperkt. Houd je niet van biefstuk of vis heb je toch wel een probleem. Met de korting van Primera is het goed , denk niet dat ik zonder zo'n korting kom eten.
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  25 mei 2019
 • 6.25

  Jane Ellinger

  Wij zijn voor de 2e x hier geweest. De 1ste x was ons erg goed bevallen. Het was nu anders, ze wisten niet eens, dat ik een lactose-tolerantie had. Had het wel vermeld bij het reserveren. Normaal wordt er dan gevraagd wat ik wel/niet mag hebben en een oplossing bedacht. Ook stond bij de informatie op de site van het hotel, dat je met deze aanbieding kon kiezen a-la-carte, wij kregen een folder waar je kon kiezen, van alles was er keuze uit 2. Ik heb dit aan de serveerster nagevraagd, het bleek niet zo te zijn, waarom stond het dan bij de info? Het eten was lekker, het werd wel steeds drukker en rumoeriger, ook doordat de radio wat harder aan stond. Vond het jammer, dat het deze x anders was. Wij eten vaker bij een Fletcher Hotel, nooit gedoe/problemen gehad.
  7
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  17 februari 2019
 • 7.25

  Lenie van Seters

  Wij hebben er heerlijk gegeten en gedronken en komen beslist nog een keer terug .....
  8
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  3 februari 2019
 • 5.75

  J.C. van Noortwijk

  Sfeerloos en ongeïnteresseerd. In het restaurant 2 soorten muziek. Van het restaurant en van de bar. Wat van gezegd, personeel begrijpt dat dat niet prettig is maar doet er niets aan. Maaltijd was matig, we hebben in Fletcher hotels beter gegeten. Bij lege glazen wordt er niet meer gevraagd of je nog wat wil
  6
  Eten
  6
  Service
  5
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  20 januari 2019