Da Mario

Onvervalste mediterrane smaak bij origineel Italiaans restaurant

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVEERCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Da Mario
Havenhoofd 2
2993EK Barendrecht
Nederland

Pizzeria's zijn tegenwoordig overal te vinden, maar waar vind je nog zo'n echte Italiaanse? Zo een waar de mediterrane smaak nog onvervalst in is te proeven? Het antwoord is simpel: aan de Havenhoofd 2 in Barendrecht! Daar huist namelijk de al 10 jaar bestaande Ristorante Pizzeria Da Mario. En als die naam je niet bekend voor komt: vroeger werkte deze onvervalste Italiaan onder de naam Pizzeria Mario te Zijpe Rotterdam. Wat niet veranderd is, is de kwaliteit, deze is nog altijd prima!

Niets komt uit een "potje" of "blikje" en dat garandeert de lekkerste pizza's, pasta's, vlees, visgerechten of salades. Want Ristorante Da Mario maakt inderdaad meer dan alleen maar pizza's en pasta-gerechten. Op de menukaart staat ook een kleine selectie van originele Italiaanse vlees- en visgerechten, precies zoals je ze misschien tijdens je vakantie al eens in het verre zuiden geproefd hebt. Zelf de broodjes die bij verschillende gerechten horen worden bij Ristorante Da Mario persoonlijk in eigen keuken gebakken. En in die keuken klinkt het rappe Italiaans van de eigenaar en chef kok Giuseppe en Miranda. Is er dan nog iets dat niet origineel Italiaans is?

Reviews
"Da Mario" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Havenhoofd 2, Barendrecht
3.9 out of 5 stars - 8 votes Goed
8.3
Eten
7.6
Service
7.5
Sfeer
7.9
Gastvrijheid
 • 6.5

  Rinus Tielemans

  Als je via Primera besteld krijg je een aparte kaart en is het gevoel bij ons toch blijven hangen dat je een andere behandeling krijg. Je moet langer wachten op je eten ( gasten die later binnenkomen worden eerder geholpen) jammer hoor want we hadden toch een aardige rekening. Ik zou zo’n bon ook niet meer willen en zal die ook niet meer een ander cadeau doen! Verder wil ik het hier bij laten.
  8
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  11 oktober 2020
 • 7

  Karel Braun

  Tweetal minpunten: 1. Op de site van Di Mario is niet aangegeven dat je 2 steile trappen moet klimmen. Er is geen lift. Dat is voor een invalide zoals ik bijna onoverkomelijk! 2. Terwijl Spaghetti Bolognese op de kaart staat en de ober vraagt of je bij je (andere) gerecht aardappeltjes wilt of spaghetti, blijkt er even later in dit Italiaanse (!) restaurant helemaal geen spaghetti te zijn! Ook andere pasta bleek als alternatief niet mogelijk, dus dan maar ouderwets Hollandse piepertjes erbij...
  7
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  28 augustus 2020
 • 9.25

  Theo van Duijn

  Prima ontvangen. Coronaregels goed opgevolgd. Bereidwillige bediening en last but not least heerlijk eten (zoals gewoonlijk!)
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  21 augustus 2020
 • 9

  Basje7

  Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en vlotte bediening.
  10
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  14 augustus 2020
 • 8

  Helena

  Heerlijk menu en aardige mensen
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  4 augustus 2020
 • 4.75

  J.Westhoff

  Om18.30 uur plaatsgenomen, een half uur later 19.00 uur werd de bestelling opgenomen. Andere gasten ( tot 2x )werden eerder geholpen! Daarbij wordt er geen rekening gehouden met de coronaregels.
  6
  Eten
  3
  Service
  5
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  4 augustus 2020
 • 9

  Els Schults-Jongbloed

  Was een goede maaltijd. 2-gangen menu. Was heerlijk. Mooie plek met zicht op het water. Later nog een gezellig praatje met de eigenaar gehad. Toplocatie. Aanrader voor de Italiaanse keuken.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  2 juli 2020
 • 9

  Beeke Hans

  Wij hebben met vrienden het ontzetttend gezellig gehad en zeer goed gegegeten en niets kunnen ontdekken wat niet goed was. Ook heel vriendelijk dank voor deze gezellige avond bij Mario.
  9
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  23 november 2019