Hotel WICC & BEAU Street Food

Bijzondere gerechten en HEERLIJK overnachten

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVEERCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Hotel WICC & BEAU Street Food
Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen
nederland

Hotel WICC is een familiehotel en wordt geleid door Steff en Jessica de Groot sinds december 2017. Het hotel bestaat al sinds de jaren zeventig en er worden sinds de overname grondige vernieuwingen aangebracht. Alle vernieuwingen komen voort uit dat zij durven te veranderen en daarmee willen zij elke dag hun gasten inspireren door een ‘home feeling’ te creëren.

Als je de deur van het hotel uitloopt, dan bevind je je direct in het centrum van de stad Wageningen met een rijke geschiedenis en een gezellig stadscentrum. Voor een wat actiever verblijf is het een échte aanrader om op de fiets de Veluwe te ontdekken. Hotel WICC is hét ideale hotel in de omgeving van de Veluwe voor een weekendje weg.

De avond sluit je af in BEAU Streetfood, waar je geniet van gerechten uit verschillende keukens vanuit de hele wereld, terwijl onze barman met een glimlach van oor tot oor jouw drankje bereid. Een tafel vol met verschillende gerechtjes, zodat je van alles kunt proeven en niets hoeft te missen! Letterlijk, want jij kunt zien hoe jouw gerechten door de koks worden bereid in onze open keuken.

Kom na een drukke dag helemaal tot rust in één van de Twin Kamers in het hotel, voorzien van een luxe boxspring en de HEERLIJKe producten van Rituals. Na een zalige nachtrust kun je nog genieten van een uitgebreid live-cooking ontbijt!

Reviews
"Hotel WICC & BEAU Street Food" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Lawickse Allee 9, Wageningen
4 out of 5 stars - 1 votes Zeer goed
8
Eten
8
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8

  E Mulder

  Gastvrije ontvangst en zeer vriendelijk personeel in restaurant fijn dat de fietsen overdekt konden staan kortom heerlijk verblijf gehad zeker voor herhaling vatbaar.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  8 september 2021
  Reactie door: Hotel WICC & BEAU Street Food
  Beste meneer/mevrouw Mulder, Super bedankt voor uw leuke positieve review! Hier doen wij het voor! Wij hopen u snel nogmaals te mogen ontvangen bij Hotel WICC!