Sistermans (Hotel Central)

Genieten van luxe in Roosendaal

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVEERCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Sistermans (Hotel Central)
Stationsplein 9
4702VZ Roosendaal
Nederland

Hier voel je je welkom! Maak kennis met een warm rustpunt midden in de prachtige stad Roosendaal, Hotel Central Roosendaal. Het hotel is modern en luxueus ingericht. De trendy ingerichte kamers beschikken over alle faciliteiten om jou een onvergetelijke culinaire ervaring te laten beleven.

Tijdens je verblijf geniet je van de gastronomische kunstwerken van restaurant Sistermans. Het keukenteam werkt met hoogstaande producten. Met ongeremde passie doen zij er dag in dag uit alles aan om jouw een smaakbeleving te bezorgen om niet te vergeten.

Reviews
"Sistermans (Hotel Central)" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Stationsplein 9, Roosendaal
4.5 out of 5 stars - 4 votes Uitmuntend
8.8
Eten
9.3
Service
8.8
Sfeer
9.3
Gastvrijheid
 • 8.5

  Elly Kuiper

  Wij hebben er bovenverwachting gegeten, de mensen van het hotel en restaurant waren heel hulpvaardig ,aardig en gastvrij.Het is zeker de moeite waard om naartoe te gaan, wij kwamen van ver en hadden daar geen spijt van dus voor ons was het voor herhaling vatbaar .De kamer was ook prettig om in te vertoeven .
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  2 oktober 2021
 • 9

  Heiltje Hensen

  Uitstekend hotel en restaurant met een super ontbijt, een verrassend mooi uitziend en lekker diner en werd uitgeserveerd door vriendelijk personeel. Ook de ontvangst was ongedwongen en hartelijk. Wat wil je nog meer?!! Heleen en Heiltje
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  21 augustus 2021
 • 9.75

  M. Haars

  In een woord: top! Heerlijk eten, super mooie en schone kamer. Zowel het hotel als restaurant stijlvol en warm ingericht. Het personeel uitermate vriendelijk en correct. We hebben echt genoten en komen zeker nog eens terug!
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  21 augustus 2021
 • 8.75

  Sven Adriaens

  Restaurant is recent helemaal verbouwd, stijlvol met gewaagd donkere kleuren. Mooi keuzemenu met moderne, zeer smakelijke gerechten, opvallend ruim geportioneerd. Mooie begeleidende wijnen. Attent, vriendelijk en relaxed personeel. Enige minpuntje was wat geluidsoverlast bij de toegewezen tafel vlakbij een zaal waar een feestje was. IJzersterke prijs-kwaliteit verhouding dit diner met overnachting arrangement!
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  12 juni 2021