Parkhotel Het Gulpdal

Bourgondische luxe in Zuid-Limburg

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVEERCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Parkhotel Het Gulpdal
Dorpsstraat 40
6277 NE Slenaken
nederland

Een verblijf in het Gulpdal betekent een verblijf in een andere wereld. Een wereld zonder stress en verplichtingen. In een onbezorgde tijd de rustgevende werking ondergaan van de Zuid-Limburgse gastvrijheid, de bourgondische sfeer en de ongerepte natuur.

De kamers en suites zijn smaakvol en royaal ingericht. Voorzien van bad of inloopdouche, toilet, flatscreen-televisie, safe, telefoon en balkon. Vanaf het ruime (Franse) balkon heeft u een schitterend uitzicht over de natuurrijke Gulpvallei. Iedere ochtend begin je uitgebreid met champagne ontbijt, klaarstomend voor de dagplanning. Zwemmen, fietsen, tennissen, alles is hier mogelijk en inbegrepen!

De keukenbrigade van Het Gulpdal, met de patron aan het fornuis, staat garant voor een excellente keuken. Bij de samenstelling van de gerechten wordt bijzondere aandacht geschonken aan de natuurlijke smaak en wordt altijd gekozen voor dagverse seizoenproducten. En indien mogelijk gebruik wordt gemaakt van regionale producten en leveranciers.

Kom hier dus even helemaal tot rust en geniet van een té HEERLIJK arrangement. Luxer in eigen land op vakantie kan bijna niet!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.