Restaurant Uw Chef

3-gangen Primera keuzediner

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVEERCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Restaurant Uw Chef
Kerkstraat 14
4196AB Tricht
Nederland

Pure passie! Bij Uw Chef in Tricht, tussen Culemborg en Geldermalsen, is de drempel laag. Naast een wisselend à la carte menu kan je culinair genieten van een gevarieerde menu met heerlijke gerechten. Kortom, gewoon lekker eten serveren, dat is waar Uw Chef goed in is.

De mediterrane keuken en oosterse invloeden zijn het uitgangspunt. Als hoogtepunt serveert Uw Chef de lekkerste spareribs die je ooit hebt gegeten! Heb je zin in gezellig uit eten in een gezellig restaurant zonder fratsen?

Reviews
"Restaurant Uw Chef" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Kerkstraat 14, Tricht
4.3 out of 5 stars - 6 votes Zeer goed
8.7
Eten
8.3
Service
8.5
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9.00

  Regina Hilligehekken

  Door kortingsbon van primera hier terecht gekomen. Het was een aangepast keuze menu, maar alsnog genoeg om uit te kiezen. Eten was erg goed en ook de bediening was super. Wij komen hier nog zeker een keer terug.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  29 augustus 2023
 • 7.75

  Mark Van Herpt

  Goed en betaalbaar eten. Correcte en vriendelijke bediening
  7
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  7 augustus 2023
 • 8.75

  Toine van Poorten

  Heerlijk gegeten en vooral de spare-ribbs waren echt voortreffelijk. Een toppertje! Goede professionele bediening en ook nog tijd voor een praatje na afloop. We komen zeker gauw terug!
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  8 juli 2023
 • 8.25

  Maureen Struwer

  Knus restaurant met klein terras aan de Kerkstraat. 3 gangen vrije keuze menu a 27,50 p.p. via Heerlijk.nl. De gerechten zijn lekker klaargemaakt met kwalitatief goede ingrediënten. De spareribs zijn van uitzonderlijk klasse. Het vlees valt zo van het bot en de marinade is voortreffelijk. Helaas was de tiramisu er niet meer bij het nagerecht en konden we niet pinnen(cash!), geen verbinding met pinapparaat. Jonge bediening doet goed haar best en parkeren is gratis.
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  26 juni 2023
 • 9.00

  Annelies Combecher

  Zeer vriendelijk personeel; het eten was heerlijk en we voelden ons zeer welkom.
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  15 mei 2023
 • 9.00

  N Reening

  Het eten was heerlijk. Mooi opgediend en heel lekker van smaak. Van voorgerecht tot nagerecht genoten. De bloedsinaasappel merengue is een aanrader. Als ik dan toch een puntje van aandacht mag geven. De croutons vond ik minder. Er staan kleine tafeltjes met elk twee stoelen in een ruimte. Op het eerste gezicht vond ik dat niet fijn. Maar toen er steeds meer mensen kwamen ging het ongemakkelijke eraf. Bediening is wat jong. Maar waren zeer vriendelijk. Al met al een goede plek om heerlijk te eten dus raad het zeker aan.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  26 april 2023