SPAZIO

3-gangenmenu

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVEERCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
SPAZIO
Malpensabaan 3
3045 AL Rotterdam
Nederland

American Italian | Restaurant, Bar & Lounge

Op een unieke locatie, langs de landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport, ligt deze grote stijlvolle zaak die aandoet als een ruime, gezellige huiskamer waar iedereen zich welkom en thuis mag voelen.

Teruggegrepen naar de geschiedenis van het oorspronkelijke pand uit de jaren van de Roaring 20’s met zijn flamboyante decors en Art Deco lijnen, ontlenen wij de weelderige doch strakke inrichting. Met het materiaalgebruik vol kleurrijke allure zorgen zij voor een warm, huiselijk geheel dat toegankelijk, elegant en toch stoer is.

 

Reviews
"SPAZIO" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Malpensabaan 3, Rotterdam
4.15 out of 5 stars - 4 votes Zeer goed
8
Eten
8.3
Service
8.8
Sfeer
8.3
Gastvrijheid
 • 7.50

  Leo van der Sanden

  Wij hebben zeer genoten van het heerlijke eten op deze bijzondere locatie. De bediening was hartelijk en klantgericht. De logistiek van het restaurant liet wat te wensen over waardoor er soms wat verwarring was over de bestellingen en de bijbehorende tafels. Punt voor verbetering maar we komen graag weer terug.
  8
  Eten
  6
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  29 mei 2023
 • 9.00

  Piet Van den Bosch

  Vriendelijke ontvangst. Leuk dat er ook heel wat kinderen gezellig rondlopen. Heerlijk gegeten. 3 gangen, allemaal verzorgd en lekker
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  18 maart 2023
 • 6.75

  Ruben

  Een mooi restaurant, maar de kwaliteit van het eten liet helaas te wensen over. De gerechten (skirt steak & hot cod)zijn ons iets te creatief, waardoor er in de smaak weinig afwisseling zit. Daarnaast was de steak rare terwijl er medium was besteld. Voor ons helaas niet voor herhaling vatbaar.
  5
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Regulier
  1 januari 2023
 • 10.00

  Dominique Voorbergen

  HEERLIJK gegeten! Super leuk om vliegtuigen te spotten, voor de kinderen om te spelen, terwijl je geniet van een drankje, antipasti en heerlijke pasta’s!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Regulier
  14 mei 2022