HEERLIJK.nl
vier het leven
LAATSTE REVIEWS
Geschreven door: Karel De Bruin | 28 september 2023
HEERLIJK Aanbieding
Een mooie lunch met heerlijke amuses in een stijlvolle omgeving! Top bediening, vriendelijk, professioneel en voorkomend. We waren er eerder en komen graag terug.
10
Eten
10
Service
10
Sfeer
10
Gastvrijheid
Geschreven door: Karin S | 28 september 2023
HEERLIJK Aanbieding
Redelijk simpele gerechten. Een humus als voorgerecht, kan ik mij wel iets lekkerders bij voorstellen. Sommige gerechten hadden ook hoger op smaak gemogen. De kipgalantin bij het hoofdgerecht was ook te droog. Bediening was allervriendelijkst. We waren hier eerder geweest maar dit keer viel het ons echt tegen. Komt dit doordat Erik niet meer zelf in de keuken staat?
6
Eten
8
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
Geschreven door: P Bremer | 28 september 2023
HEERLIJK Aanbieding
Super leuke gastvrouw en goeie kok! Prachtige ontvangst en heerlijk gegeten. Een aanrader!
8
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
Geschreven door: Laureen Paling | 28 september 2023
HEERLIJK Aanbieding
Ter gelegenheid van de verjaardag van mijn man bij Calva gereserveerd. Door de smakelijke aankondiging op de website hier een diner voor 2 geboekt. Op de dag zelf werd ik nog even gebeld of er extra wensen waren. Netjes maar op iets extra's voor de verjaardag hoefde ik niet te rekenen. Calva pretendeert een zakelijk restaurant te zijn en daar hoort niet een verjaardagsattentie (feestelijk dessert??) bij. Ik verwachtte ook geen uitbundig vuurwerk. Maar ik zou het begrijpen wanneer ik het restaurant zou zien, werd me gezegd. (?) Bij binnenkomst werden we uiterst vriendelijk ontvangen, hetgeen tekenend was voor de rest van de avond. Inderdaad een zakelijk restaurant, ietwat leeg en erg sfeerloos maar dat is een kwestie van smaak. We kregen de felicitaties van de kok met als opmerking iets extra's te ontvangen, wat weten we tot op heden nog steeds niet. Toch jammer. Het eten was kwalitatief goed, mooi opgemaakt en zo vanaf onze zitplaats met liefde bereidt. Combinatie van wijn en spijs was redelijk maar is ook dat is een kwestie van smaak. De sommelier had kennis van zaken; het werd ons op redelijk zakelijke manier toegelicht, miste de passie. Over de non alcoholische wijnen valt nog wat eer te behalen. Ik heb het geprobeerd maar zal bij een volgende keer voor een andersoortige drank gaan. Of het aan de keuze ligt of aan het feit dat het maken van goede non alcoholische wijn nog altijd lastig lijkt te zijn, weet ik niet. Maar het alternatief voor het aperitief en een geparfumeerde wijnsoort zou ik niet gaan. De prijs/kwaliteit verhouding over-all is okay maar voor het totaal plaatje zullen we niet gauw nog een keer naar Calva gaan. Of je moet inderdaad voor een feestelijk etentje in een sfeerloze zakelijke omgeving willen kiezen.
8
Eten
8
Service
6
Sfeer
8
Gastvrijheid
Geschreven door: Kimberley Cheong | 28 september 2023
HEERLIJK Aanbieding
Het 4-gangen shared dining menu gehad. Zeker de moeite waard en je krijgt echt smaakvolle gerechten. Het eten is heerlijk op smaak en kwam ook netjes op tijd. Totaal niks op aan te merken. Het enige is misschien dat het teveel was en wij kregen het niet op ondanks dat het overheerlijk was. Bediening heel gastvrij en aardig. Je voelt gelijk de service gerichtheid.
9
Eten
9
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid